Endelig er hemmeligheden bag selvforbedring afsløret

Endelig er hemmeligheden bag selvforbedring afsløret

Hun sa ikke ud til at lagge marke til, hvem jeg var, sa da jeg naede frem til hende, bankede jeg hende pa skulderen med handryggen og sagde (ganske enkelt): “Hej!”. Hun vendte sig om og svarede tilbage med et gensidigt “Hey!”, med et varmt smil og det klassiske “ojenbrynsblink”, som bogerne om kropssprog taler om.

“Sa det ser ud til, at selv superhelte som dig og mig stadig er nodt til at handle normale, hverdagsagtige ting i Target, ikke?”, sagde jeg og bemarkede et par vildfarne varer i hendes indkobsvogn.

“Det kan man vel godt sige!”, bekraftede hun med et grin.

Derefter fortsatte jeg med meget typisk small talk. Efterhanden som samtalen fortsatte, begyndte jeg at fole noget markeligt … hvis ikke ligefrem uhyggeligt.

Min karestes veninde var, hvis mit sind ikke spillede mig et puds, begyndt at opfore sig pa en made, som jeg nasten ville kalde… FLIRTATISK.

Jeg blev overrasket. Hvis det, jeg sa, virkelig var sket, var det jo FULDSTANDIG uhensigtsmassigt. Nar alt kommer til alt, var jeg ikke kun karester med denne kvindes veninde… denne kvinde var ogsa gift!

Sa jeg opretholdt den afstand pa 18″, som ifolge de sociale normer er passende, mens jeg fortsatte den helt normale samtale. Men snart var det ikke til at benagte kropssproget. Hun nod tydeligvis interaktionen og kom til sidst med en kommentar eller to, som var umiskendeligt fremadrettet(Lær mere om e adultfrienedfinder app reviews).

https://www.youtube.com/watch?v=n-SVPsGMPi17

Pa dette tidspunkt gjorde jeg alt for at undga at virke romantisk interesseret til gengald. Alligevel kunne jeg ikke lade vare med at tanke pa de tanker, der lob rundt i mit hoved. Denne kvinde var tydeligvis tiltrukket af mig. Ud over at det hele var upassende, blev jeg ogsa slaet af den manglende sandsynlighed i det hele(). Denne kvinde var 15 ar yngre end mig og mindst fem centimeter hojere end mig!

(https://www.yourtango.com/2012154626/10-dating-tips-i-wish-i-d-followed-while-i-was-single).

Posts from the same category:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*