Hvordan man laver mere selvforbedring ved at gøre mindre

Hvordan man laver mere selvforbedring ved at gøre mindre

No Higher Ground
Jeg har to venner, som jeg for nylig fik at vide, at de var eller er i et homoseksuelt forhold. Jeg siger “var eller er”, fordi den ene af dem, Tom, siger, at forholdet var en fejltagelse og slut, for det var begyndt. Den anden, Ray, siger, at han gik vak fra et aspekt af deres forhold, men at han ikke er villig til at opgive Tom som en ven.

Tom siger, at Ray er “en ven, som jeg ikke kan slippe af med”.
Jeg opdagede forholdet ved at lagge marke til, at Ray er ekstremt besiddende over for Tom. Ray bliver jaloux og vred, nar Tom er sammen med sine heteroseksuelle venner. Nar man ser pa Tom sammen med de heteroseksuelle venner, ville man aldrig i en million ar gatte pa, at han er bosse. Tom er gaet til ekstreme foranstaltninger for at sikre, at hans venner ikke ved noget om Ray.
Ray har et billede af Tom pa sit skrivebord pa arbejdet, og han bliver ekstremt ked af det, hvis Tom ikke kan modes med ham til frokost. Tom, pa den anden side, gar i panik ved tanken om, at hans familie finder ud af det med Ray. Jeg ma ikke navne Rays navn over for Toms venner eller familie, hvilket far mig til at fole mig ekstremt illoyal over for Ray(Lær mere om e adultfrinendfinder app review mobile).

https://www.youtube.com/watch?v=zy05-4jHDhM

Tom vil virkelig gerne have Ray ud af sit liv, men Ray truer med at afslore Tom over for sine venner og sin familie, hvis han afbryder deres forhold. Jeg holder af dem begge, og ingen af dem vil soge professionel hjalp. Hvad kan jeg gore for at hjalpe dem? Eller skal jeg bare holde mig vak fra det hele?
Phyllis
Phyllis, der er ingen, der har den hojeste moralske vardi her. Tom vil have dig til at lyve og skjule hans liv for folk, der holder af ham og tror, de kender ham. Ray forsoger at afpresse Tom til et forhold.
Begge soger, eller sogte, et forhold, som de ikke har ret til. Du vil gerne forsvare en sag, men hverken Tom eller Ray har en sag at forsvare. Maske vil deres sammenstod fa noget sandhed og virkelighed ind i deres liv. Hold dig uden for det().
Wayne & Tamara
ZZZZZZZZ

(
https://www.cosmopolitan.com/dating-relationship-advice/).

Posts from the same category:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*