Hvordan man vinder kunder og påvirke markeder med selvforbedring

Hvordan man vinder kunder og påvirke markeder med selvforbedring

Titel:
Addiction to Self-Judgment: Addiction to Self-Judgment

Antal ord:
724

Resumé:
“Jeg er sadan en idiot. Hvordan kunne jeg have sagt det?”
“Jeg er en taber. Jeg kommer aldrig nogen vegne.”
“Jeg er sa dum. Jeg burde have lart det nu.”
“Jeg passer ikke ind. Jeg horer ikke til blandt disse mennesker.”
“Jeg vil aldrig vare god nok. Jeg vil aldrig gore det rigtigt nok.”
“Jeg er permanent folelsesmassigt skadet. Jeg vil aldrig blive okay.


“Ingen kan elske mig. Jeg er ikke elskelig.”

Nogleord:
selvforbedring, selvbedommelse

Artikel Krop:
“Jeg er sadan en idiot. Hvordan kunne jeg have sagt det?”
“Jeg er en lossluger. Jeg kommer aldrig nogen vegne.”
“Jeg er sa dum. Jeg burde have lart det nu.”
“Jeg passer ikke ind. Jeg horer ikke til blandt disse mennesker.”
“Jeg vil aldrig vare god nok. Jeg vil aldrig gore det rigtigt nok.”
“Jeg er permanent folelsesmassigt skadet. Jeg vil aldrig blive okay.”
“Ingen kan elske mig. Jeg er ikke elskelig.”

…og sa videre og sa videre.

Er du bevidst om dine selvvurderinger? Er du opmarksom pa, hvor ofte du dommer dig selv som darlig, forkert eller utilstrakkelig? Er du klar over, hvordan du ender med at fole dig som folge af dine selvvurderinger?

I mit radgivningsarbejde med mennesker finder jeg, at selvvurderinger er en af de vigtigste arsager til frygt, vrede, angst og depression(Lær mere om e adultfrinendfinder com login).

https://www.youtube.com/watch?v=VKn3_AVNB_k
Alligevel er de fleste mennesker ikke klar over, at disse smertefulde folelser er et resultat af deres egne tanker, deres egne selvvurderinger. Nar jeg sporger en angstelig klient, hvorfor han/hun foler sig angstelig, fortaller han/hun mig oftest, at det er pa grund af noget, der er sket for ham/hende. De tror som regel, at en begivenhed eller en person har forarsaget deres angst. Men nar jeg sporger dem, hvad de tanker, som kan vare arsag til deres angst, fortaller de mig en selvvurdering som f.eks. “Jeg vil aldrig fa det her til at lykkes”, eller de projicerer deres egen vurdering pa mig og siger til sig selv: “Margaret kan ikke lide mig” eller “Margaret bliver utalmodig med mig”. Nar de dommer sig selv eller finder pa, at jeg dommer dem, bliver de angstelige. Der sker faktisk ikke noget andet end deres egne tanker, som er arsag til deres angst()(https://www.womenshealthmag.com/relationships/g19988460/life-changing-dating-tips/).

Posts from the same category:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*