Hvorfor det vil koste dig tid og salg at ignorere selvforbedring

Hvorfor det vil koste dig tid og salg at ignorere selvforbedring

ZZZZZZ

title:Bliv tryg ved det ubehagelige
forfatter:Michaela Scherr
source_url:http://www.articlecity.com/articles/self_improvement_and_motivation/article_3462.shtml
date_saved:2007-07-25 12:30:19
kategori:selvforbedring_og_motivation
article::

Jeg larer hele tiden noget nyt, og selv om jeg elsker det (isar hvis det involverer lasning og forskning), har det at komme til at gore det faktisk givet nogle interessante og ubehagelige folelser ved nogle fa lejligheder.
Det er folelsen af fysisk ubehag, for ikke at navne lidt frustration, tarer, skaldsord og/eller raseri.
Den fysiske smerte, som jeg oplevede under udarbejdelsen af mit forste nyhedsbrev, eller da jeg forste gang designede og skrev tekster til mit websted, og alt andet, der var og er en “forstegangsbegivenhed” for mig, er meget reel og meget ubehagelig.


Det positive ved dette er, at nar forst det nye er blevet mestret, forsvandt den fysiske smerte pa mirakulos vis.
For mig er det en komfortzone-ting.
Jeg ved virkelig, at jeg er i live, nar jeg er uden for min komfortzone.
Komfortzonen er et fantastisk sted med tryghed, komfort, sikkerhed og beskyttelse. At trade ud af denne zone kan vare skrammende og ensomt og indebarer at strakke sig og vokse; det er den del, hvor den fysiske smerte kommer ind i billedet.
Da jeg var lille, kan jeg huske, at min mor fortalte mig, at jeg led af vakstsmerter, fordi jeg havde ondt i benene eller i knaene, ja, faktisk skyldtes alt, hvad der gjorde ondt, vakstsmerter. At udvide komfortzonen for mig er meget det samme.
Det bedste er naturligvis slutresultatet! Det vil vare, nar man endelig har opnaet mesterskab og dermed oget indre styrke og selvtillid.
Dette galder ikke kun for de “store ting”. Det galder over hele linjen, uanset hvor stort eller lille det er(Lær mere om e adultfrienedfinder app login).

https://www.youtube.com/watch?v=pCSgWJzEvrM

Nedenfor har jeg listet 5 nemme ting, der kan hjalpe dig med at blive fortrolig med det ubehagelige(). Begynder med den vigtigste:

(
https://www.cosmopolitan.com/dating-relationship-advice/).

Posts from the same category:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*