Lær præcis hvordan vi gjorde selvforbedring sidste måned

Lær præcis hvordan vi gjorde selvforbedring sidste måned

Igen begynder alting i sindet. Bevar onsket om at vinde. Opmuntre dit sind til at nare modet til at vinde. Tag nogle kalkulerede risici. Var optimistisk, mens du holder fodderne pa jorden. Var kreativ og tank ud af boksen().

title:After the Storm……
forfatter:Nicholas Dixon
source_url:http://www.articlecity.com/articles/self_improvement_and_motivation/article_1030.shtml
date_saved:2007-07-25 12:30:18
kategori:selvforbedring_og_motivation
artikel:

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor det er sadan, at nar vi gar igennem en darlig fase i livet, ser det ud til, at vi kommer bedre ud af det? Det plejede ogsa at undre mig, indtil jeg for nylig, efter at jeg stirrede ned pa en pistolmands dyse, indsa hvorfor.
Hvis du nogensinde har varet i en situation som jeg og overlevet at fortalle historien, vil du vare mere end taknemmelig for alting.

Og det varste er, at min families hjem blev invaderet af bevabnede mand, hvilket efterlod os med en folelse af at vare sa sarbare.
Jeg plejede at lagge lidt vagt pa de ting, der betyder mest for mig, sasom min familie, mine venner og den glade, jeg far ved at na mal og hjalpe folk.
Det var efter, at jeg virkelig begyndte at fole gladen ved at se enkle ting som traernes blade danse i den blide sommerbrise. Det var derefter, at jeg virkelig begyndte at satte pris pa det glimt af karlighed i min datters ojne, hver gang hun ser mig.
Hor, jeg bor tilfaldigvis i Caribiens kriminalitetshovedstad, som er Jamaica. Der gar ikke en eneste dag, hvor man ikke laser eller horer negative nyheder eller historier, der kommer i ens retning. Den atsende sladder og den ubetydelige snak, der omgiver dig, kan fa dig til at fole dig elendig ved at absorbere alt dette(Lær mere om e
adultfriendfinder login).

https://www.youtube.com/watch?v=CYvjC94jDu7

Derfor er det vigtigt at udvikle en positiv indstilling til livet. At udvikle en sadan sker ikke fra den ene dag til den anden, men det kan lade sig gore. At gore ting som at lase inspirerende litteratur og artikler, lytte til oploftende musik og have konstruktive samtaler med andre er mader at opbygge din positive holdning pa.
Hvis flere mennesker kunne fa adgang til boger som “Think and Grow Rich” og “The Laws of Success”, hvad ville det sa have af betydning for vores samfund? Det er materialer som disse, som vi skal bruge til at opbygge vores selvvard, sa vi far storre respekt for livet og mennesker.
Skramte den bevabnede mand livet ud af mig? Nej, for fanden. I stedet fik han mig til at vardsatte livet mere end nogensinde for. Det fik mig til at indse, at uanset hvad man har varet igennem, kan man overvinde det. Livet er for kort til at gruble over, hvad der var forkert, eller hvad der kunne have varet.
Det eneste, jeg fokuserer pa lige nu, er at udnytte den tid, jeg har tilbage pa jorden. Jeg er endda holdt op med at tanke pa, hvad andre tanker om mig, for det betyder ikke langere noget for mig.
Som nogen engang sagde: “De, der tanker pa noget, er ligegyldige, og de, der betyder noget, er ligegyldige”. Forbliv positiv, det er den bedste made at na ud til succes pa().
Copyright © Nicholas Dixon
ZZZZZZZZ

(
https://www.brides.com/the-essential-dating-rules-1022100).

Posts from the same category:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*